tisdag 2 november 2010

Möblera, köpa saker, få i ordning. 2/10

Hej, nu när alla vet om vad som komma skall så börjar det bli dags att köpa saker.
Nu när man kan gå runt obehindrat på stan utan att behöva oroa sig för att folk skall se en, är det bara att sätta igång.

Då vi nu bor på 42 kvadrat, måste man planara ganska nogrannt och kompakt, blir mycket compakliving men det är mysigt så inga problem för oss.

Vi har redan lyckáts få till två rum och kök, utan att det ser underligt ut eller så. Utan blir väldigt rymligt och trevligt.
Nu skall vi bara se till så att vaggan får plats brevid våran säng, och sedan skall vi få in el, spjälsäng och skötbord och en trevlig lampa i våran stora garderob.
Så altså kommer lögenheten bli 2 rum, barnkammare och kök på 42 kvadrat.
Inte illa om ni frågar mig.

Kommer bild på planlösningen
//Pappa snart

2 kommentarer:

  1. mitt råd är att skippa vaggan, om det nu inte är så att ni har en släktklenod som ni vill använda de 2-3månaderna det går.

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset, vaggan finns redan i släkten, anledningen till att vi vill använda oss av vaggan är för att vi inte får plats med en större säng brevid våran egna så då passar vaggan bra den första tiden så vi kan ha våran knodd nära och bra. Sedan får den flytta vidare till spjälsängen, som bara är ca två meter bort, fast bakom en vägg. Vet ju inte om det kommer bli bra eler inte då jag inte har något barn tidigare, så jag kan ju bara gissa. Därför är det så bra när man får komentarer såhär så man kan tänka och fundera lite och sedan få feedback igen. Tack.

    //Pappa snart

    SvaraRadera